Smokin’ Barrel is een creatief productiehuis gevestigd in Amsterdam: van concept en script tot full inhouse productie van film, animatie en interactieve content. 

Recent werk

1-gray

Wie we zijn

We zijn een creatief team met absolute passie voor elke vorm van filmcontent. We streven naar een informele samenwerking met onze opdrachtgevers en onze mensen, met een nadrukkelijk focus op de lange termijn. Creativiteit, betrouwbaarheid en ‘getting the job done’ is waar je ons op kunt afrekenen.

Ga naar ons

2-gray

Wat we doen

We werken in opdracht van bureaus, bedrijven en merken, maar initiëren ook eigen producties. Commercials, interactieve content, animatie en film: we bedenken de concepten en produceren van a tot z. We beperken ons niet tot één specialisme – we hebben een brede interesse en geloven in kruisbestuiving.

Bekijk ons werk

3-gray

Hoe we werken

Op basis van een heldere doelstelling en een uitgebreide briefing bedenken we een aantal gevarieerde concepten. In samenwerking met de opdrachtgever brengt een team van creatieve makers het gekozen concept tot leven. Ontwikkeling en productie doen we vaak zelfstandig, maar kan ook goed samen met andere partijen.

Bekijk ons werkproces

Ons kantoor

Bezoek ons

Overschiestraat 184F
1062 XK – Amsterdam

Contact

E. info@smokinbarrel.nl
T. +31 (0) 20 48 61 337

Bezig met laden...

Smokin’Barrel

Overschiestraat 184F
1062 XK – Amsterdam